8 načina kako izbjeći neuspjeh u ugostiteljskom poslovanju

Otvaranje restorana skupa je investicija. Zadnja stvar o kojoj razmišljaju vlasnici restorana je reklamiranje i privlačenje novih gostiju. Mišljenja su da će im kvaliteta hrane i preporuke njihovih kupaca biti dovoljne. No često to bude presudna (loša) odluka zbog koje moraju zatvoriti objekat.

Ne dopustite da se i Vama to dogodi. Iskoristite naših 7 savjeta. Reklamirajte lokal ako i ostanete bez novca nakon otvaranja. Ključ za dobar početak je prikupljanje što više nove publike.

Ideja o posjedovanju restorana može te pokrenuti da pokreneš novi posao, ali moraš biti svjestan stvarnih obveza i problema koje ovaj biznis podrazumijeva. Kao rezultat nepoznavanja poslovanja, neiskusni vlasnici zatvaraju svoje restorane već u prvoj godini poslovanja. Nemoj biti jedan od njih.Kontaktiraj www.bugreg.ba

 

Vođenje Caffe Bara – Prestani Bespotrebno Gubiti Svoj Novac

Najčešće greške u vođenju bara te kako ih izbjeći za dugoročan maksimalan profit.

Ako si upoznat sa slijedećim scenarijem ovaj članak je napisan upravo za tebe.
Tvoj bar radi punom parom i gotovo da nema praznih stolova u objektu. Ljudi neprestano cirkuliraju, konobari i šankeri rade punom parom. Sve teče kao podmazano, a na kraju dana kada pregledaš promet i profit cifra baš i nije tako sjajna?

Na trenutak obeshrabreno tražiš uzroke, i pitaš se gdje novac curi? Što možeš učiniti da kontroliraš promet? Kako unaprijediti poslovanje i povećati dobit?

Facebook Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *