PRVA OAZA ZA UŽIVANJE: Caffe Bar Nukleus
Bosanci su poznati po svom dobrom starom običaju; dugotrajnom ispijanju kahve-kave i uživanju u svakodnevnom druženju s prijateljima, kolegama i najmilijima. Naša grad može se pohvaliti zanimljivim caffe barovima koji oduševljavaju lokacijom, ponudom ili uređenjem, a mi smo prošetali gradom i samo za vas odabrali pet top mjesta koja svakako morate posjetiti.

Bugojno je puno kafića koji su odavno prestali biti prostorije s minimalističkim uređenjem i šankom, na koje se prvenstveno dolazi po navici.

Bugojanski ugostitelji trude se iznenaditi i oduševiti uređenjem, ponudom pića i hrane koju je teško odbiti i inovativnim iznenađenjima zbog kojih će posjetitelji odlučiti navratiti baš u njihov lokal.

S vama smo odlučili podijeliti pet lokacija za kahvu-kavu u Bugojnu koje vas neće ostaviti ravnodušnima.

NUKLEUS za prvi dejt i izlazak s ekipom nakon posla

Blizu Pošte, nalazi se prostran kafić “NUKLEUS”, poznat po jednoj od najkvalitetnijih kahvaikava u gradu i atmosferi koju treba doživjeti.

Vrhunska ponuda i uređenje pa ovdje na pjenu u šalici možete isprintati ime drage osobe, znak ili internu šalu, a pritom uživati u ukusu kvalitetne kafe. Za taj mali ‘trik’ zaslužna je  specijalan aparat koji gostima osigurava poseban doživljaj.

Lokal je pun svjetla i zelenila te namješten udobnim tapeciranim stolcima i popularnim igraonama za djecu, koja je pravi hit kafića “NUKLEUS”.  Prednja i bočna strana okružene su terasama s udobnim sjedalicama, na kojima je hlad zagarantovan.

Pomno osmišljen prostor odlično funkcionira u dnevnim varijantama, kad želite samo popiti kafu u lijepom ambijentu, a kad zađe sunce, pretvara se u romantičnu zelenu oazu, idealnu za zaljubljene parove ili druženja s ekipom.

Kafić u kojima se zahvaljujući rukama vještih barmena pije vrhunska kava, Caffe Bar Nukleus

Facebook Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *