Tu smo da odgovorimo na sve vaše zahtjeve.

Preduzeće HO-EX d.o.o. stalnim razvojem i unapređivanjem izrasta u uspješnu kompaniju koja može odgovoriti svim zahtjevima domaćeg i stranog tržišta. Brend iza kojeg stojimo je sinonim za vrhunske proizvode u čiji kvalitet su se uvjerili kupci na domaćem i evropskom tržištu.

Širok spektar proizvodnog programa obuhvata:Pored standardnih proizvoda nudimo Vam i sljedeće:folija za meso,industrijske vreće,vreće za pelet,vreće za maline i mnoge druge.Sve vrste vrećica i folija nudimo u svim dimenzijama, debljinama i po zahtjevima kupaca.

Preduzeće HO-EX d.o.o. je osnovano-utemeljeno 2000. godine, kao djelatnost za proizvodnju i preradu plastičnih masa.

Osnovna djelatnost preduzeća je proizvodnja folija i vrećica prema zahtjevima kupaca, koje mogu biti različitih dimenzija i debljina, sa i bez tiska i u 6 različitih boja.

Naši proizvodi koriste se u prehrambenoj, tekstilnoj industriji, građevinarstvu, poljoprivredi i objektima široke potrošnje (supermarket, butici, apoteke…).

Naše vrećice su napravljene od zdrastveno ispitanog materijala te su sigurni za korištenje prehrambenih proizvoda.

Od samih početaka u HO-EX d.o.o. se vodi računa o doprinosu u zaštiti okoliša.

Najveća prednost polietilena je njegova mogućnost ponovnog iskorištenja čime se značajno pridonosi zaštiti i očuvanju okoliša.

Polietilen kojeg tvore ugljik i vodik nije štetan za okoliš, ne zagađuje vodu niti zrak, te se proizvodi od polietilena mogu reciklirati i kao takvi ponovo upotrijebiti u drugim plastičnim proizvodima.

U proizvodnom procesu nastaje tehnološki višak, koji se procesom reciklaše u našem pogonu regranulira i prenamjenjuje u drugi odgovarajući proizvod.

Time dobivamo novi gotovi proizvod bez štetnog utjecaja na okoliš te pridonosimo zaštiti okoliša.

 U ponudi imamo i regenerisani granulat, koji proizvodimo od reciklaže najlona i vreća od PE.

Kožarska 18, 70 230 Bugojno

☎️ Tel/fax: 030 252 410

📱 Mob: 061 198 413

📩 info@ho-ex.ba

Facebook Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *