Radimo gotovo cijeli dan, a u prolazu čujemo bezbroj priča koje ne nose uvijek osmijeh na lice. Često nam dani liče jedan na drugi i jednostavno smo umorni od prebrzog načina života. Sve što nam ponekad treba je predah. Ovakve misli sigurno zvuče poznato i Vama. Koliko ste samo puta u toku dana poželjeli „bar pet minuta“ samo za sebe?

Ekskluzivni frizersko-kozmetički studio Merisa

Salon ljepote Merisa nalazi se u samom srcu Bugojna , u ulici Zlatnih ljiljana 12 – Trg dr.Wagnera Bugojno

Frizersko-kozmetički studio Merisa je mjesto gdje se u ugodnom ambijentu možete opustiti i uživati u opuštajućim tretmanima vrhunskom kozmetikom. U moderno uređenom prostoru dočekat će Vas educiran tim kozmetičara . Uz stalno praćenje modernih tehnologija, nudimo vam široku lepezu tretmana koji su vrlo ugodni, efikasni i utječu ne samo na ljepši vanjski izgled nego i na osjećaj zadovoljstva i opuštenosti.

Da svaka dlaka bude na svom mjestu i tačno tamo gdje treba, pobrinut će se profesionalni frizer. Koristeći najkvalitetnije proizvode i vrhunske tretmane poput keratinskog , olaplexa i mnogih drugih, učinit će da Vaša kosa izgleda kao na reklami. Poželite li sve ovo za sebe ili Vama dragu osobu kojoj možete pokloniti tretman,našeg salona sa nasmijanim osobljem vrata su Vam otvorena:

Ono što je sigurno, jeste da ćete nakon posjete ovom frizersko-kozmetičkom salonu sa zadovoljstvom moći upitati: „Ogledalce, ogledalce… Ko je najljepši i najbolji na svijetu?“

Ekskluzivni frizersko-kozmetički studio Merisa

Salon ljepote Merisa nalazi se u samom srcu Bugojna , u ulici Zlatnih ljiljana 12 – Trg dr.Wagnera Bugojno

https://www.facebook.com/Frizerski-salon-Merisa-

Facebook Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *