Pod pojmom građevinski materijali označavamo sve one materijale koji se koriste u građevinarstvu. Prema porijeklu građevinske materijale dijelimo na prirodne i umjetne, prema sastavu na jednostavne i složene, prema konstruktivnim svojstvima na noseće, vezive i izolacione materijale.

Širok asortiman na skladištu, 24-satna garancia  isporuke te inteligentna logistička rješenja. Mi znamo što je potrebno našim kupcima na gradilištu. Jer partnerstvo u oblasti visoko i niskogradnje zavisi od regionalne blizine, kao i osobnog kontakta.

 

Ukoliko planirate da zidate kuću, nadograđujete sprat, renovirate potkrovlje ili zidate garažu biće Vam potreban građevinski materijal. Građevinski materijal može biti za visoku gradnju i nisko gradnju, a po sastavu je prost ili složen (npr. beton koji nastaje mješavinom vode, šljunka i cementa). Neki od najzastupljenijih građevinskih materijala su : čelik, kamen, beton, drvo, aluminijum, staklo, opeka, kreč, pjesak, šljunak, gips i mnogi drugi. U građevinarstvu najčešće se koristi armirani beton i sapada u noseće materijale.

Na stovarištu građevinskih materijala možete naći sve matreijale koji su Vam potrebni za izgradnju. Takođe, bilo da Vam trebaju grede, cigle, blokovi, stiropor ili crijep, sve to možete naći na dobro opremljenom stovarištu građevinskih materijala.UNIVERZAL/HAEN BUGOJNO

Veliki izbor materijala nudi Vam i mogućnost izbora ali i stavlja Vas u nedoumicu, pa ukoliko do sada nikada ranije niste zidali, ljubazni radnici na stovarištu uputiće Vas koji materijal je najbolji za ono što Vi želite da sagradite. Kada je reč o zidanju, možete se odlučiti za cigle koje su ujedno i toplotna i zvučna izolacija a i nisu zapaljive, ili možete odabrati betonske blokove koji se uglavnom koriste za noseće zidove, i za zidanje podruma, a koristeći njih dobićete čvrstoću i jeftinu i brzu gradnju.

Ukoliko želite da renovirate krov kuće ili na novu kuću da postavite krov, moćićete da birate između tradicionalnog crijepa koji se smatra još uvjek kao nezamenjiv građevinski materijal za krov porodične kuće ili se možete odlučiti za neki drugi krovni pokrivač, kao što su : krovni limovi u obliku crijepa koji spada u najekonomičnije opcije pokrivanja, ili bitumenska šindra koja je najkvalitetniji građevinski krovni pokrivač.

Pored građevinskih materijala za grubu gradnju na stovarištu možete kupiti i stiropor za spoljnu izolaciju, glet i gips masu, gipsane ploče koje danas imaju veliku primenu kao pregradni zidovi ili se često koriste za spuštenje plafona, a brzo se i lako postavljaju.

Za sebe birajte samo najbolje, pa ukoliko gradite svoju kuću iz snova ili neki drugi objekat, građevinski materijal koji budete koristili uticaće i na trajnost same građevine. Na stovarištu građevinskog materijala Univerzal/Haen Bugojno možete naručiti gotovo sve što Vam je potrebno, a imaćete i obezbeđen prjevoz kamionima. Radnici stovarišta građevinskih materijala Univerzal/Haen Bugojno potrudiće se da svim Vašim zahtejvima izađu u susret i da ispoštuju sve dogovore o cijeni, količini, dostavi i dr. Uz to, na stovarištu građevinskiog materijala Univerzal/Haen Bugojno, naćićete sve potrebne sirovine i konstrukcije potrebne za gradnju, i sve to na jednom mestu!

U našiem salonu ćete pronaći širok asortiman materijala,alata i sve ostale prateće opreme.Od konkurencije se izdvajamo cijenom i izborom,a vi provjerite zašto smo već10godina najbolji!

Sve vrjeme postojanja mnogo smo ulagali u sopstveni razvoj, opremu, novitete na tržištu, unapređivali poslovnu komunikaciju i pratili trendove gradnje.Naša osnovna djelatnost je veleprodaja i maloprodaja građevinskog materijala, često i sa izvođenjem građevinskih radova u kooperaciji sa velikim brojem izvođača koji su dugo već naši partneri u poslu.

Na građevinskom lageru Univerzal/Haen  možete pronaći kompletnu ponudu materijala za unutrašnje i vanjsko uređenje. Više od tridesetak najpoznatijih svjetskih proizvođača omogućuje da gradite kvalitetno i uz garanciju trajanja.
Koristite i dodatne usluge prijevoza te uz pomoć i savjet našeg osoblja odaberite optimalnu varijantu koja najbolje odgovara Vašim potrebama.

Univerzal/Haen Bugojno-70230 Bugojno,Čaušlije bb / 061 795 551 / 061 184 535 / 030 257 538,fax 030 257 584

 

 

 

Facebook Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *