Koji je najbolji restoran u Bugojnu? Svatko definitivno ima nekog favorita, no kada subjektivne doživljaje „umnožimo“ i „uprosječimo“, dobivamo zanimljive rezultate sasvim blizu objektivne procjene.

Bugreg – Portal  objaviljuje odnedavno liste najboljih bugojanskih restorana prema ocjenama gostiju . Takav izbor svakako ima svojih mana – prije svega, radi se o samo jednoj kategoriji u koju ulaze i  restorani, pizzerije i Fast food– ali ipak donosimo prilično objektivnu ocjenu kvalitete naše gastronomske ponude. Upravo smo napravili izbor u Bugojnu i dobili 10 najboljih gradskih restorana prema izboru gostiju…

Motel Alibey nalazi se na magistralnom putu Bugojno-Split u pitomom krajoliku pejzaža, naglašeni crnogogoričnom šumom i brskim padinama.Svojim prostorom i ambijentom prava je mirna oaza za uživanje u velikom izboru domećeg, orijentalne kao i mediteranske gastro ponude.

Uz sve delicije spremljene vještim rukama profesionalnog personala možete kušati veliki izbor kvalitetnih vina s vinske karte Elite restorana. Ljetna bašta koja je uređena za mirno uživanje u jelu i piću broji do 300 sjedećih mjesta gdje se mogu upriličiti svadbe, proslave rođendana, godišnjice i slična obilježja.

Dobro i obućeno osoblje pružit će vam potpunu uslugu za sve vaše potrebe i želje. Lijepo uređene sobe imaju mini bar, plazma tv, kao i konekciju na internet. Restoranski prostor ima 120 sjedećih mjesta i uređen je u Rustikalnom Austro-Ugarskom stilu sa naglašenim linijama za mirno uživanje u jelu i piću.

Korištenjem soba za evetualne sporstke pripreme mogu se koristiti i sporski tereni u sklopu T.S. Karalinka Bugojno.Nazovi 030 255-989

Pozivamo Vas da uživate u jelu i piću u našem savremenom restoranu koji se proteže na dva restoranska sprata.

Facebook Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *