Koji je najbolji restoran u Bugojnu? Svatko definitivno ima nekog favorita, no kada subjektivne doživljaje „umnožimo“ i „uprosječimo“, dobivamo zanimljive rezultate sasvim blizu objektivne procjene.

Bugreg – Portal  objaviljuje odnedavno liste najboljih bugojanskih restorana prema ocjenama gostiju . Takav izbor svakako ima svojih mana – prije svega, radi se o samo jednoj kategoriji u koju ulaze i  restorani, pizzerije i Fast food– ali ipak donosimo prilično objektivnu ocjenu kvalitete naše gastronomske ponude. Upravo smo napravili izbor u Bugojnu i dobili 10 najboljih gradskih restorana prema izboru gostiju…

Bugojno je idealno odredište za ljubitelje dobrog zalogaja, a brojna su mjesta gdje možete uživati u gastronomskim specijalitetima, bilo da preferirate domaću ili međunarodnu kuhinju. Mi preporučujemo posjet restoranu,Restoran Memix Bugojno. Vrbanja bb Bugojno, telefon : 062 352 000

Restoran je smješten je na dijelu magistralnog puta Bugojno-Gornji Vakuf .

Pozivamo Vas da uživate u jelu i piću u našem savremenom restoranu koji se proteže na dva restoranska sprata.

Restoran Memix je jedan od dobro poznatih restorana u Bugojnu.

Šta god da izaberete, naše stručno osoblje će Vas toplo i sa osmijehom primiti i udovoljiti Vašim zahtjevima.

Samim dolaskom u restoran dočekat će Vas ljubazno osoblje i opšte prepoznatljiv osmijeh vlasnika.

Bašta restorana Memix

U sklopu restorana “Memix” je velika bašta puna zelenila i cvijeća uključujući i jezerce koje ljeti pruža poseban doživljaj sviježine i čiste prirodne okoline. Jednostavnim otvaranjem staklenih zidova restorana bašta i restoran postaju jedinstvena cjelina u kojoj se savršeno dopunjuju moderan enterijer i prirodno zelenilo bašte.

Usluge

Restoran je namjenjen za održavanje privatnih,malih intimnih ili velikih porodičnih slavlja kao i za obilježavanje značajnih datuma u radu vaših preduzeća uz prisustvo brojnih gostiju. Nama možete u potpunosti prepustiti organizaciju svadbi, rođendana, maturskih večeri, godišnjica mature,godišnjica braka.

Dani Ramazana su pred nama, da širimo ljubav i vjeru, lijepu riječ, humanost, mir i međusobno poštovanje. Značaj ovih vrijednosti kao i neizmjerna ljepota ljudskog duha u vrijeme Ramazana koji će to iznova podsjetiti na važnost izgradnje povjerenja I razumjevanja ,dali su povoda uposlenicima restorana Memix da obogate svoju ponudu organizacijom iftara za sve vjernike islamske vjeroispovjesti, njihove prijatelje i poslovne partnere.

Organizovanje iftara prema posebnoj ponudi menija tradicionalnih ramazanskih jela sa halal mesom bit će moguće u  izuzetno elegantnom restoranu Memixa sa ljetnom baštom terasom.

Ukoliko ste zainteresovani za organizaciju iftara za vaše uposlenike, poslovne partnere ili za humanitarne svrhe, u i van restorana Memix Bugojno, bit će im zadovoljstvo posjetiti Vas kako bi obavili konkretne dogovore.Nazovi 062 352 000

 

 

Facebook Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *