Riječ je o mjestu na kojem se isprepliću mirisi caffe, moderno i tradicionalno. Posjetiteljima je osigurana savršena atmosfera za opuštanje i druženje, a ljubazno i profesionalno osoblje će s osmijehom pružiti ekskluzivnu uslugu i osigurati da se osjećate posebno.

“Naš cilj je spojiti ono najbolje, što još nije viđeno u Bugojnu, a možda i u Bosni i Hercegovini, te osigurati atmosferu u kojoj će uz širok dijapazon ponude gosti različitih generacija, čak i oni najzahtjevniji, pronaći nešto za sebe”, rekli su iz caffea “Wagner”.

Kafić se nalazi u bugojnu , gdje je gradsko  šetalište, poznato po počecima velikih priča i nezaboravnih trenutaka bugojanskog korza.

“Pobrinut ćemo se da i našim gostima ostavimo utisak čarobnog i nezaboravne trenutke. Želimo da naša najbolja reklama budu pohvale naših gostiju. Posjetite nas i uvjerite se u kvalitet”, rekli su nam iz Caffea “Wagner”

 Caffea “Wagner”Bugojno

Jedinstven Caffe Wagner definitivno se izdvaja od svih objekata u gradu.

Prije svega, tu je neodoljivi ambijent, koji će vas odvesti u svijet čarolije i predivne atmosfere, zaboravljajući na svakodnevni stres i probleme. Ugodan ambijent, kako i sam naziv objekta govori, pružiti će vam posebno zonu mira i opuštanja u bilo kojem dijelu dana, odnosno noći da se tamo uputite.

Pored enterijera koji će definitivno osvojiti srca svih vas, tu su svakako i ponude koje ispunjavaju današnji standard.

Facebook Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *