Danas je u prostorijama TERMO AQUA-a Bugojno, održana prezentacija našeg partnera GEBERIT na temu novih cijevnih sistema.Prisutni su imali priliku da se bliže upoznaju sa proizvodima koje Geberit nudi i popričaju sa predstavnikom kompanije.

Geberit je odabrao idealni scenarij za predstavljanje AquaClean proizvoda i Aquaclean Partner koncepta. Voda je oduvijek bila glavna karika, glavni pokretač svih Geberitovih proizvoda i slogan ‘I love water’ koji predstavlja liniju proizvoda Geberit AquaClean idealno se uklapa u tu filozofiju. Salon TERMO AQUA BUGOJNO, koja je ujedno i partner Geberita, bilo je poprište ekskluzivnog predstavljanja proizvoda koji će promijeniti budućnost i higijenski pristup ka upotrebi sanitarnih proizvoda.

 

Na samom današnjem događaju predstavljen je i Geberit AquaClean partner koncept koji kupcima omogućava savjetovanje sa strane stručno osposobljenih trgovaca . Prikazana je i cijela linija proizvoda koji su pravo osvježenje na području sanitarne industrije.Voditelji marketinga u Geberitu, predstavili su u nekoliko točaka Geberit AquaClean partner koncept i kratko se osvrnuli na 100. godišnjicu vodokotlića, jer treba svakako spomenuti da je prije točno 100 godina patentiran prvi vodokotlić, i to od strane Alberta Emila Geberta. Model „Phoenix“ davne 1912. godine bio je prava inovacija na području sanitarnih proizvoda, ali nitko nije ni slutio da će ta inovacija postati neizbježna u svakodnevnoj upotrebi.

Nakon kratkih povijesnih podataka uslijedila je prezentacija i demonstracija proizvoda i njihove funkcionalnosti , koji je vrhunske proizvode predstavio na vrhunski način. Higijena nikad nije bila vizualno ljepša i toliko učinkovita kao s proizvodima iz linije. Predstavljena je i test zona Geberita u sklopu salona, koja u potpunosti dočarava doživljaj korištenja higijenskih prostora.

Geberit je još jednom dokazao i pokazao zašto su baš oni lider  u sanitarskoj industriji.

 

 

 

Facebook Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *