Portal www.bugreg.ba je pravo osvježenje u svijetu internet medija koje je uz pomoć profesionalne redakcije za kratko vrijeme zadobio povjerenje široke mase.

Svojom požrtvovanošću, aktuelnošću, preciznošću, kvalitetnim vijestima i objektivnošću portal je u rekordnom vremenu postao svakodnevno sredstvo informisanja preko 200 hiljada čitatelja iz Bosne i Hercegovine te naše dijaspore.

Glavni cilj i zadatak ove internet stranice je informisanje, širenje znanja, istine i pozitvnih ljudskih i društvenih vrijednosti. Iz tog razloga, svakodnevno se trudimo da naše stranice obogatimo raznim zanimljivim i korisnim sadržajima, tekstovima i video materijalima.

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane privrednike, vlasnike firmi, i fizička lica da budete jedan od sponzora nešeg portala, te na taj način obezbijedite vrijedan reklamni prostor za svoje poslovanje.

Sponzori portala ostvaruju popuste i do 70% na promotivne članke i postavke bannera na našem portalu.

U sve spoznorske pakete uključeni su:

1. TOP BANNER
2. PROMOTIVNI ČLANCI 
3. LOGO U RUBRICI SPONZORA

Informacije

Sve informacije na broj telefona 062/555-906 ili na email adresu bugregional@gmail.com ili putem facebooka https://www.facebook.com/www.bugreg.ba/


Zahvaljujemo se sponzorima koji su do sada podržali rad portala

Facebook Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *