Izrada web stranice

BUGREG-IZRADA WEB STRANICA I WEB DIZAJN

Internet je vodeći medij i najjeftiniji način prezentacije i oglašavanja vaše djelatnosti ili usluga, no da bi to zaista i postao potrebne su vam dobre ideje, ugodno dizajnirane i prije svega dobro raspoređeni elementi web stranica koji “sami vode” i usmjeravaju posjetitelje do stvari koje žele.

Trebate li jednostavan sustav za samostalno upravljanje internet stranicom?Bugreg.ba na pravom ste mjestu! Naš CMS  služi za samostalno upravljanje sadržajem internet stranica. CMS se odlikuje time što ga se lako koristi, ima sposobnost da se prilagodi novim tehnologijama počevši od mogućnosti uzimanja u obzir zakonitosti optimizacije internet stranice, a njegova glavna značajka mogućnost da pristupite sustavu s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme omogućavajući vam da mijenjate i prilagođavate sadržaj internet stranicapo želji.

Nakon što je CMS sistem postavljen osiguravamo korisnika s pristupom administracijskom alatu sa username i passwordom. Uređenje sadržaja je jednostavno i lako kao i uređenje sadržaja u bilo kojem od mnogih popularnih programa, npr. MS Word. Korisnik može mjenjati podatke, dodavati slike, uređivati tekst, dodavati dokumente i linkove kao i ažurirati izbornike. Ovaj sustav je idealan za samostalno vođenje internet stranice.

SEO optimizacija

SEO (eng. Search Engine Optimization, optimizacija za tražilice) je najvažniji korak u internet za oglašavanje. Svaki mjesec u svijetu se obavi više od 14 milijardi pretraživanja preko tražilica.

  • predstavlja različite metode i tehnike koje se primjenjuju na web stranicu i izvan nje s ciljem postizanja što više pozicije na tražilicama kao što su Google, Bing, Yahoo.
  • usluga omogućava vašem webu da lakše dođe do posjeta sa internet tražilica i tematskih kataloga.

 

Optimizaciju web stranice možemo podijeliti u dvije kategorije:

1. On page optimizaciju – stvari koje radimo na web stranici da bi bolje rangirala kod internet pretraživača i
2. Off page optimizaciju – stvari koje radimo izvan domene web stranice da bi bolje rangirala kod pretraživača.

Izrada Logotipa

Logotip odnosno skraćeno Logo je grafički znak, simbol ili ikona koji označuje proizvod ili poduzeće. Može se sastojati od slova, grafike i drugih kombinacija. Uloga dobro dizajniranog loga je trenutno prepoznavanje tvrtke ili proizvoda i kao takav je vrlo važan dio vizualne prezentacije.

Na pravom ste mjestu! Zašto? Zato jer smo specijalizirali dizajn logotipa bilo za tvrtke, organizacije ili pojedince. Pažljivo ćemo prouciti vaše potrebe i kreirati vaš idealan logotip!

Održavanje web stranica

Održavanje , ažuriranje weba predstavlja uslugu izmjene sadržaja i izvršavanja određenih promjena na vašem webu. Osvježavanje sadržaja najčešće se sastoji od izmjene ili dodavanja tekstova i slika. Ukoliko imate web stranicu i potrebno vam je njezino održavanje možemo vam ponuditi :

  • povoljnu cijenu
  • riješenje problema
  • dostupnost

Održavanje Web stranica (ponekad se naziva i osvježavanje web stranica, ažuriranje Web stranica) najčešće znači promjenu kompletnog sadržaja ili samo dijela teksta i slika. Održavanje obuhvaća i promjene dizajna i web programiranja.

Održavanju stranica pristupamo kao i izradi web stranica – sve napravljeno mora biti po pravilima struke, uredno, pregledno te ujednačenog prikaza na svim računalima kao i na svim preglednicima (Internet Explorer, Firefox, Opera, …). Na taj način vaše će stranice zadržati onaj nivo kvalitete koje su imale od početka, bez mogućnosti da se uništi izgled i funkcionalnost stranice nestručnim održavanjem.

Facebook Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *